2018-05-23 05:54:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma nagyon kevés a türelme

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap a harmadik sorsterületére belépve az intellektuális képességeit azonnal felerősíti. Minden bizonnyal ellenállhatatlan vágyat érez a szellemi munka elvégzése iránt, közlésvágya igen erős, hangoztatni akarja véleményét.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön számára a vagyonszerzés különösen fontos. Ma a szerzésvágy kiterjed a magánéletre, ahol a partner sem több a megszerzett, vagy birtokba veendő dolognál… Ez azért lehet probléma mert a másik azt érezheti, hogy indokolatlanul félresöpörte az őt érintő problémákat vagy a szükségleteit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az önért felelős bolygó Merkúr szemben áll a Jupiterrel. Ez túlzásokba hajlamosítja a munkában és talán a sok feladat elő is idézhet némi egészségügyi panaszt a hangszálakkal és a pajzsmiriggyel kapcsolatban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az önt uraló Hold a Szűz jegyéből egy csodálatos fényszöget kap a Merkúrtól, a Jupitertől és a Plútótól. Ez a nagyszerű konstelláció önt arra biztatja, hogy adjon hangot véleményének. A mai napon előfordulhatnak munkahelyi áthelyezések. Érzelmei erőteljesebbé válhatnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap most az ön tizenegyes sorsterületéről, az Ikrek jegyéből ragyog, és egy fantasztikus trigont kap a Marstól. Ez önt közösségi tevékenységre szorítja. A párja és a családtagjai viszont sérelmezhetik, ha nem jut rájuk elég idő és energia.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a Hold az ön jegyében tartózkodik, ami nagytakarításra biztatja önt. Ne idegeskedjen annyit , mert a feszültség önnek emésztési gondokat okoz. Ezt ön is pontosan tudja, hiszen racionális a gondolkodása és gyakorlatias az életfelfogása.


Mérleg: IX. 23. - X. 
Ma kitűnő kapcsolatot tud teremteni kollégáival. Gondot jelenthet azonban, hogy az ön számára kissé nehéz lehet megbirkózni a súlyos felelősséggel. Ezt figyelembe kell venni az előléptetési felajánlásnál, amivel ma megkeresik, ön jobb hatásfokkal dolgozik másokkal, mint egyedül.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön rajong az utazásokért, imád külföldi országokban tartózkodni, meglehetősen gyakran él át romantikus kalandokat. Ma egy oktatójával romantikus kapcsolatba kezdhet, ami tartós alapokra épülhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mai napja tele lesz megpróbáltatásokkal, próbálja meg jó kedélyét megőrizve átvészelni! Általában nem kedveli, ha irányítják, most érdemes lesz engedni a szelíd erőszaknak.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma úgy érzi, nagyon rátelepszik önre a párja - ezt ne engedje! Inkább a közös előre jutás érdekében mozgósítsák az energiáikat, ne veszekedéssel töltsék az időt! Ma nagy lépéseket tehet az anyagi biztonságának megteremtésében.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nagyon kevés a türelme, folyamatosan siet valahová. Kifejezetten élvezi a kihívást, a versenyt, önmaga előtérbe tolása azonban problémákat okozhat. Bőséges energiája azonban szembetűnő, a mai mottója az: haladni kell, teljes erőbedobással!


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai napon kissé zárkózottabb lehet, nehezen nyílik meg barátai előtt, pedig mások érdekében mindig meg tudja nyitni szívét. Ön nagyon tud azonosulni az emberi szenvedéssel és hajlandó magára venni mások terheit, nagyon keményen dolgozik ezek enyhítésén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: